744b8d8f88ae0cb08cf0104dfc35d83613d483b8

De Italianen die een pre-order hebben geplaatst bij GameStop voor een game die in augustus uitkomt, die hebben enorme pech. Zo komt No Man’s Sky vandaag uit en ondanks dat er SMS-jes zijn verstuurd naar diegene met een pre-order, staan zij voor een dichte deur. Tijdens het pre-orderen van de games bij GameStop Italië is namelijk niet naar de consumenten gecommuniceerd dat zij de deuren sluiten in augustus.

Nu is het Ferragosto in Italië, een periode in augustus wanneer veel Italianen naar de kust trekken om uitgebreid vakantie te vieren. Het is echter door GameStop niet gecommuniceerd richting de klanten dat ook zij de deuren zouden sluiten, wat ook als een verrassing kwam aangezien dit de eerste keer is dat GameStop hieraan meedoet.

Vanaf 21 augustus zal GameStop weer geopend zijn en kunnen mensen met een pre-order eindelijk No Man’s Sky ophalen. Gelukkig zijn de winkels in de Benelux wel gewoon allemaal open.

“Several Gamestop shops in Italy accepted reservations for games with a summer release (such as, for instance, No man’s Sky…) long time ago, then planned holiday closing during August.

Guess what? People are screwed with their reservations, as the games get released, the shop is closed and they can’t move the reservation to another shop.

They even received SMS and email claiming the game is available at the shop, some kind of cruel joke as the shop is actually closed.”

1_8n6r