PSnow
Sony is een kleine twee jaar geleden begonnen met het uitrollen van PlayStation Now op de PlayStation 4 evenals Samsung televisies. Sinds enige tijd is de service ook in de Benelux beschikbaar en daarmee kan je op de PlayStation 4 tegen betaling PlayStation 3 games spelen, welke live naar je console gestreamed worden.

De service is dus al beschikbaar voor de PlayStation 4 en Samsung TV’s, maar er is enige kans dat Sony dit verder gaat uitbreiden. De Franse website Gamekult meldt namelijk op basis van een anonieme bron dat Sony van plan is de service op 23 augustus te lanceren voor de PC.

PlayStation Now zou vanaf die datum in België, Nederland en Engeland beschikbaar moeten zijn. Een week later zal dit tevens het geval zijn in de Verenigde Staten en Canada. Bij dit nieuws gaf deze bron blijkbaar ook nog wat details, zo moet de gebruiker minimaal Windows 7 hebben, een internetverbinding van 5MBps en een controller die compatible is.

Sony heeft officieel nog niets aangekondigd, maar in het recente verleden hebben ze bijvoorbeeld ook het streamen van games vanaf de PlayStation 4 naar de PC mogelijk gemaakt. Dus een uitbreiding van PlayStation Now naar de PC zou een logische stap zijn.