1-650x366
Sinds woensdag kan de wereld genieten van No Man’s Sky en dat doen ontzettend veel mensen. Bijgevolg duiken er allerlei kleine probleempjes, duplication glitches en zelfs game breaking bugs op. De meeste issues zijn vrij onschuldig, die maken het verzamelen van items bijvoorbeeld net even wat gemakkelijker, maar als je compleet vast komt te zitten is dat minder leuk.

Hello Games – de ontwikkelaar van – heeft inmiddels een Support pagina op haar website geplaatst waarin ze aangeven op de hoogte te zijn van de verschillende bugs en glitches die de community meldt. Hierbij gaven ze gelijk aan dat ze ijverig aan de slag zullen gaan met een patch, maar pas na de launch van de PC-versie.

De game komt vandaag namelijk uit voor de PC en dat kost natuurlijk ook veel tijd en ondersteuning. Zodra de launch succesvol verlopen is, duikt de ontwikkelaar in een patch, maar een tijd waarop deze uitkomt kunnen ze niet geven. Simpelweg door de eerder genoemde reden en het feit dat Hello Games nog altijd een kleine ontwikkelaar is.

Mocht je zelf tegen een issue aanlopen die je zeker even het melden waard vindt, Hello Games vraagt je om deze te melden op [email protected] Hierbij geldt wel dat meerdere mailtjes met dezelfde inhoud sturen geen zin heeft, dat vertraagt het proces alleen maar.