E3 2010: Eerste Assassin’s Creed: Brotherhood Gameplay beelden

Afgelopen nacht was het niet alleen de persconferentie van Electronic Arts maar ook die van Ubisoft. Op deze persconferentie enkele nieuwe game uit de doeken gedaan zoals onder andere: Assassin’s Creed: Brotherhood. Ze hebben ons indrukwekkende gameplay beelden laten zien van dit ondertussen al derde deel uit de Assassin’s Creed serie.

In de demo laat Ubisoft ons zien dat Monteriggioni (of voor sommigen beter bekend als de Villa) wordt aangevallen door de Templars, en dat dit nieuwe deel enkele nieuwigheden met zich meebrengt. Zo is er onder ander de mogelijkheid om op je paard door de stad te rijden. Ook kan je in deze game aan de slag met een kanon, deze gebruik je voor torens kapot te maken zoals je in het filmpje kan zien. Tevens heb je ook de mogelijkheid om een guard zijn bijl af te nemen en die dan te smijten tegen een andere guard.

Wij van PS3-Sense zijn alvast zeer benieuwd wat we de komende dagen misschien nog te weten komen over Assassin’s Creed: Brotherhood. Check alle indrukwekkende gameplay beelden zeker en vast in het filmpje hieronder.

 1.    1562 XP
  dikked's avatar

  ooohhh echt vet weer een game die ik MOET hebben

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Gelukkig is het grafisch beter, nu wel ik weer stealth zien zoals het hoort.

 3.    111 XP
  koert's avatar

  Nice dat de AI wat aggresiever is, nu kan je ze gewoon 1 voor 1 afslachten. Wel ziek veel mensen vallen de villa aan, ben benieuwd hoeveel je er moet vermoorden in de hele game.

 4.    2718 XP
  jimke1's avatar

  ja de gamplay blijft toch nog atijd het zelfde das jammer

 5.    284 XP
  just1n's avatar

  wie heb je nu weer geneukt waardoor die mensen zo boos zijn 😛

  Ziet er erg vet uit 😀

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ik vind dat paard rijden nou niet super mooi eruit zien 😛 (de rest wel)