rendition1.img (3)

Naast de hele vette trailer die je zojuist hebt kunnen zien, heeft EA nu ook meer bekendgemaakt over de beta’s die Battlefield 1 gaat krijgen. Zo is er een open beta en een besloten beta, waarbij de besloten beta iets eerder zal lanceren dan de open beta. Om mee te doen aan deze besloten beta, dien jij jezelf te registreren als Battlefield-insider, je krijgt dan hopelijk een uitnodiging om vanaf 21 augustus mee te kunnen doen.

Ben je jezelf vergeten in te schrijven voor 21 augustus of ben je simpelweg niet uitgenodigd? Geen paniek, vanaf 31 augustus kan iedereen namelijk aan de slag met de game. Dan wordt de open beta gehouden en heeft iedereen de mogelijkheid om Battlefield 1 uit te proberen, uiteraard wel in beta-status, dus de uiteindelijke game kan hier en daar nog verschillen.

In de open beta van Battlefield 1 vind je de Sinai Desert map, dit is dezelfde map die je ook in de trailer hebt kunnen zien en ligt ten oosten van El-Jifar. Hier ga je de strijd aan met infanterie in de smalle straten van het dorp Bir el Mazar en vecht je in de lucht boven de kliffen.

Wanneer je aan het verliezen bent als team zijnde, word je begroet door de Behemoth, een dodelijke bepantserde trein die door de map heen zal razen. In de beta zijn twee modi beschikbaar, namelijk Conquest en Rush.

Meer informatie over de beta kun je hier terugvinden. Battlefield 1 ligt op 21 oktober in de winkels voor de PS4, Xbox One en PC.