hitman-episode-4-bangkok-2

Vandaag verschijnt de vierde episode van Hitman, die zich afspeelt in hartje Bangkok. Je gaat in deze episode een prachtig luxe hotel verkennen die de rijke kant van Thailand laat zien, met Rock ’n Roll targets en veel nieuwe gear, wapens, vermommingen en uitdagingen. Hier ga je de lead singer van de band ‘The Class’ vermoorden. Zijn naam is Jordan Cross en terwijl je dit doet maak je ook meteen zijn advocaat af, puur voor de veiligheid.

Cross is verantwoordelijk voor de dood van Hannah, zijn vriendin, die van het balkon is gevallen van zijn penthouse. Het is dus aan jou de taak gerechtigheid te halen en je pak aan te trekken om op jacht te gaan naar Jordan Cross.

Welcome to Bangkok. The “Club 27” mission delivers HITMAN players an opulent and richly detailed luxury hotel to explore, from the exquisite interior suites to its tropical gardens and exotic pavilions. With Rock ‘n’ Roll targets, all-new opportunities and disguises, plus over 75 different challenges unlocking new gear, weapons, and items Episode 4: Bangkok is not to be missed.