Titanfall-2-640x353

Vandaag heeft EA bekendgemaakt een multiplayer tech test te doen voor Titanfall 2, welke gepland staat voor een release op 28 oktober. Dit jaar biedt EA de speler de keuze om te kiezen voor een sci-fi shooter, Titanfall 2 of een Eerste Wereldoorlog shooter, namelijk Battlefield 1.

Om een goede keuze te maken zal er een beta zijn van Battlefield 1 op 31 augustus en daarvoor een beta van Titanfall 2, onder de noemer ‘multiplayer tech test’. Die van Titanfall 2 gaat twee weekenden duren, namelijk van 19 t/m 21 augustus en van 26 t/m 28 augustus. Beide weekenden zijn de nieuwe Titans ION en Scorch speelbaar, evenals vele Pilot abilities (Grapple, Holo Pilot en Pulse Blade). Verder biedt men een uitgebreide keuze aan wapens en load-outs aan binnen de tech test.

Het eerste weekend kent twee gameplay modi, Bounty Hunt (5v5) en Pilots vs. Pilots (8v8). Dit gaat gebeuren op twee maps, Boomtown en Homestead. Het weekend daarop kun je aan de slag met Amped Hardpoint (6v6) en de additionele map Forward Base Kodai.

Meer informatie over de Tech Test vind je hieronder in de trailer en in dit artikel.

Multiplayer Tech Test trailer