Dishonored 2 ook uit te spelen zonder iemand te doden

dishonored 2

In Dishonored was het mogelijk om de game uit te spelen zonder dat je iemand dood had gemaakt. Gamers die dit een toffe feature vonden zullen blij zijn dat dit ook geldt voor diens vervolg. Dit heeft Arkane Studios laten weten in een interview met PlayStation Access.

De ontwikkelaar heeft ook laten weten dat zij voor gamers die van nog meer uitdaging houden een leuke verrassing in petto hebben. In Dishonored 2 is er namelijk ook een ‘No Powers Mode’. Zoals de naam al doet vermoeden kun je in deze modus geen gebruik maken van de speciale krachten van Corvo of Emily. Voor de ultieme uitdaging kun je er dus voor kiezen om de game op de hoogste moeilijkheidsgraad uit te spelen zonder gebruik te maken van je powers en zonder iemand dood te maken.

Er zijn dus heel veel manieren waarop je Dishonored 2 kunt spelen en in onderstaande video laat de ontwikkelaar dan ook weten waarom je de game meerdere keren moet spelen.

Boxshot Dishonored 2

Dishonored 2

Releasedatum:
11-11-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:
 1.    2232 XP
  PBJ85's avatar

  Dishonored is eigenlijk een Deus Ex maar dan in een Fantasy wereld…
  Dishonored 1 plat gespeeld! heerlijke game!
  Ik kijk ook zeker uit naar deel 2. hoop dat de veranderingen goed aan voelen en de game niet over de top maken. maar aan de andere kant ook niet aanvoelt als een copy van deel 1 met wat extra’s…

 2.    7300 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @PBJ85: Ik vond de game erg tegenvallen op de PS4 wat een slechte remaster daar was duidelijk geen enkele moeite in gestoken.

 3.    2232 XP
  PBJ85's avatar

  @Flaming_Kaiser: ik heb ook enkel de ps3 versie gespeeld… 😉 ps4 versie heb ik expres over geslagen