the-tomorrow-children-listing-thumb-01-ps4-us-11aug14

Sony Interactive Entertainment heeft via haar blog laten weten dat The Tomorrow Children op 6 september naar de PS4 komt. “De game biedt een unieke combinatie van actie, simulatie, strategie en social gaming”, aldus de blogpost.

Om van de release te kunnen genieten zal er een early access Founders Pack komen en deze bevat de nodige premium betaalde content. Voor 19,95 euro krijg je dan ruim 30 euro aan content, inclusief de game. De game is vanaf 6 september nog niet gratis te downloaden, hier heb je per se het Founders Pack voor nodig.

Er zal in de maanden daarna een free-to-play versie komen van de game en dan zal de Founders Pack vervangen worden door de Frontier Pack bundel met downloadbare content. Alle details hierover maakt men later bekend.

Het is dus een wat andere release dan gebruikelijk, aangezien Tomorrow Children eigenlijk een free-to-play game is. Nu komt de free-to-play release echter later en zal er eerst een betaalde versie verspreid worden met downloadbare content. Je bent dus verplicht dlc te kopen, wil je de game eerder kunnen spelen.