E3 2010: Nieuwe Driver officieel aangekondigd + trailer en screens

Een tijdje geleden mochten we de eerste teaser bekijken van de nieuwe Driver. Hier zag men een sleutelhanger met de letters ‘SF’ op. Dit verwijst naar de naam San Francisco en dat werd vandaag officieel bevestigd op de persconferentie van Ubisoft tijdens de E3.

Er werd tevens bekend gemaakt dat er meer dan 100 auto’s beschikbaar zullen zijn in Driver: San Francisco. De hoofdpersonage, John Tanner, komt in het begin van het spel in een coma terecht. Hij denkt immers dat hij nog leeft en over een superkracht beschikt. Met deze superkracht kan je namelijk van auto wisselen wanneer je ook maar wilt. De game zal ook een multiplayer bevatten. Vandaag is er ook een nieuwe trailer en een heleboel screens en artwork verschenen. Bekijk deze hieronder.

[nggallery id=337]

 1.    16 XP
  elmalonl's avatar

  ziet er niet uit man. ga het toch niet halen

 2.    284 XP
  just1n's avatar

  Heb na driver 1 & 2 nooit meer een driver gespeeld. Het ziet er wel leuk uit maar om er de volle pond voor te betalen, nee dank je.

  @elmalonl: grapics zijn ook niet alles. Far Cry 2 zag er toendertijd ook super uit, maar het is gewoon een k*t game. Red alert 2 daarentegen, ziet er niet meer uit, maar blijft fantastisch 😀

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Eerst wat meer van zien, driver 1 wel veel gedaan vroeger

 4.    542 XP
  niels's avatar

  ziet d’r wel grappig uit.. heb alle drivers in bezit.. 🙂 ben wel een fan van deze franchise..

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Best wel nice.