E3 2010: Pre alpha code getoond van Killzone 3 en releasedatum

De persconferentie van Sony is zojuist losgebarsten in Los Angeles. De persconferentie begon met de CEO van SCEA Jack Tretton. De eerste game die Sony heeft getoond is gelijk een toptitel; namelijk, Killzone 3 welke ontwikkeld wordt door de Nederlandse ontwikkelaar Guerilla Games.

Zojuist heeft de baas van Guerilla Games, Hermen Hulst, een pre alpha code van Killzone 3 laten zien. In de gameplaybeelden was een sneeuwige omgeving te zien. Daarnaast kon je de jetpack in actie zien, je kon zien dat deze een machinegun bevatte en dat het niet alleen ging om het vliegen in de lucht.

De mensen die in de zaal zaten kregen een 3D bril die ze op moesten zetten want de game werd uiteraard getoond in 3D. Na het tonen van de gameplaybeelden wist Hermen Hulst ons tevens vol trots te laten weten dat Killzone 3 de PlayStation Move zal supporten. Ten slotte liet hij ook een releasedatm weten, namelijk februari 2011.

 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Zwaar vet.

 2.    284 XP
  just1n's avatar

  die jetpack was vet :D, maar ben bang dat de game zaelf niet mijn smaak is

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  dat 3D lijkt me echt vet

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zag er echt goed uit, jammer dat ik het niet in 3d kon zien.

 5.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik heb batman in 3d gespeeld, was wel leuk maar als je hem in 2d ging spelen was de game toch minder leuk tot niks meer aan, 3d geeft een game zeker een meer waarde.