KOF XIV
The King of Fighters XIV zijn release komt stukje bij beetje dichterbij. GamersPrey HD was op bezoek bij Atlus USA en heeft daar een leuke unboxing video van twee verschillende versies van The KOF XIV in elkaar gezet. Deze video laat de Burn to Fight editie en de Day One Steelbook editie zien en wat je mag verwachten in beide edities.

De Day One Steelbook editie ziet er erg mooi uit met de personage Kyo op de voorkant. Deze versie bevat alleen het spel. Wat opvalt in de video is dat er bij de steelbook geen boekje zit. Of deze afwezigheid ook bij de Europese versie zal zijn is nog niet te zeggen, maar wees in ieder geval niet verbaasd mocht het zo zijn.

De Burn to Fight Premium editie is een vrij grote doos en bevat naast het spel, in dezelfde steelbook als de Day One editie, de soundtrack van het spel zelf en een 144 pagina tellende artbook. Helaas is deze Burn to Fight editie niet aangekondigd voor Europa. De kans is in ieder geval bijzonder klein dat deze versie ‘ineens’ hier ook uitkomt omdat The King of Fighters XIV al op 26 augustus in de winkels ligt exclusief voor de PlayStation 4

De unboxing video is hieronder te bekijken en begint met een kleine sketch, de ‘echte’ unboxing video begint bij 1:13. Als je The KOF XIV nog even snel wilt proberen voordat hij uitkomt kan je hier de demo uit de store downloaden.