E3 2010: Twisted Metal komt naar de PS3 met nieuwe multiplayer modus

Het hing al een lange tijd in de lucht, maar het is nu eindelijk zover; de PS3-exclusive van ontwikkelaar Eat, Sleep and Play is zojuist aangekondigd op de persconferentie van Sony. Het gaat uiteraard om een nieuwe versie van Twisted Metal, de ongure voertuig combat game die zijn debuut maakte op de PS1.

De PS3-versie van Twisted Metal zal, naast de al bekende modi, ook een gloednieuwe multiplayer modus kennen, genaamd Nuke. In deze modus werd je in twee teams en is het je doel om een groot standbeeld dat hangt aan een helikopter van de tegenpartij neer te halen. Normale wapens hebben echter geen effect dus het is je doel om de teamleider van de andere partij gevangen te nemen en zo lang mogelijk in de buurt te houden van jou teams missile launcher. Als de missile launcher eenmaal is volgeladen offer je de tegenstanders teamleider op om een raket af te schieten naar het standbeeld. Wie het eerst het standbeeld van de tegenpartij drie keer raakt wint de game. Wij kijken alvast uit om onze clown maskers weer op te zetten!

 1.    19 XP
  PascalvE's avatar

  Ik ben hier heel blij mee 😀 een van mijn favoriete games op de PS2 was TM:B. Hopelijk stoppen ze er niet te veel onzin in (dat helicopter gebeuren stond me al niet echt aan).

 2.    7 XP
  Smannesman's avatar

  Ik ben benieuwd, vond Twisted Metal (en soortgelijken als Vigilante 8 ) altijd wel geinig. Hoewel ik mij de helicopters en motoren niet kan herinneren.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  deel 1 echt veel gedaan vroeger 😀 pure choas op het filmpje zeg 😛