shadow_warrior_2-6

Shadow Warrior 2 heeft al een tijdje onze aandacht te pakken. Het vermakelijke eerste deel uit de serie kreeg eind 2014 van Roel nog een keurige 7,5, maar sinds de aankondiging van het tweede deel in 2015 werd het angstvallig stil rond deze game. Eind mei kwamen er eindelijk weer toffe gameplay beelden vrij en vanaf dat moment kwam er ook steeds meer informatie naar buiten over deze bloederige game.

Hieronder is een ruim twaalf minuten durende video te zien met gameplay van het spel. We zien verschillende locaties en vijanden, maar vooral veel vette wapens voorbij komen. We zien geweren en pistolen, zoals je gewend bent van zo’n type shooter, maar voor wie het allemaal nog net een tikkeltje bloederiger kan, is er ook een kettingzaag aanwezig. Ben je meer van het hakken en slaan? Dan biedt een lang katana zwaard de uitkomst om je tegenstanders een kopje kleiner te maken.

Het is nog niet bekend wanneer de game zal verschijnen op de PlayStation 4. De PC release van de game is in oktober van dit jaar, mogelijk volgt de release op de PlayStation 4 niet veel later. Uiteraard houden wij jullie hiervan op de hoogte.