Klein kwartier aan Rise of the Tomb Raider coöp gameplay verschenen

Rise
Eén van de extra features die Rise of the Tomb Raider bevat is een coöperatieve survival modus. Deze modus werd later via DLC aan de Xbox One versie toegevoegd, maar zal gelijk bij de PS4-release inbegrepen zitten.

PlayStation Access heeft deze modus kunnen spelen en in de onderstaande video krijg je een klein kwartier aan gameplay te zien. Zo zie je aan de ene kant meer van de game op zichzelf evenals dat je ook meer toelichting krijgt op dit onderdeel van de game.

Rise of the Tomb Raider zal op 11 oktober voor de PlayStation 4 verschijnen als één compleet pakket, inclusief alle DLC dus en een extra VR-ervaring.

Boxshot Rise of The Tomb Raider

Rise of The Tomb Raider

Releasedatum:
11-10-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    262 XP
  WippertNL's avatar

  Onlangs besteld bij Wehkamp voor ‘maar’ €44,44..! Kreeg ook als nieuwe klant €7,50 korting (tijdelijk voor nieuwe klanten tot ergens in september).

 2.    116 XP
  Nol's avatar

  Ik laat deze nog even liggen. Ik ben rond de release van Tombraider denk ik nog druk bezig met Maffia 3 🙂

 3.    2250 XP
  20style [20]'s avatar

  Ik ga alles al preorderen, bf1 fifa17 WD2 TR en mss mafia nog. Kzal wel ooit tijd hebben om 1 van die games te spelen lol.

 4. Anoniem -   
  95.97.44..xxx's avatar

  Meh. Niets bijzonders.

 5.    568 XP
  TheKid's avatar

  @20style [20]: Pre-orderen is een slechte zaak man, kijk hoeveel games uitkomen terwijl ze helemaal niet done zijn of vrijgegeven beelden niet representatief zijn van het eindproduct. No Man’s Sky, Star Wars: Battlefront, Evolve, BF4-launch, Destiny, PC-Arkham Knight en natuurlijk 9 van de 10 van alle Ubisoft games en de lijst groeit en groeit. Zelf weten natuurlijk, maar pre-orders maken developers lui en dat stoort me eerlijk gezegd.

 6.    2250 XP
  20style [20]'s avatar

  @TheKid: daar heb je wel een punt in man. En zeker bij ubisoft AC heb ik het veel voor gehad. Hopelijk gaat bf1 geen problemen krijgen zoals bf4 in de tijd wnr die uitkwam. Was ook een ramp. Hopelijk valt het goed mee want het gaat een drukke periode worden voor EA !