CqZbV_1W8AArQAJ

Het is allesbehalve een rustige zondagavond in PlayStation-land, links en rechts duiken er namelijk foto’s op van een gloednieuwe PlayStation 4. Dit model zou naar verluidt de PS4 Slim kunnen zijn en is tegelijkertijd ook flink kleiner dan de huidige PS4. De PS4 Neo is de PS4 die we allemaal verwachten op 7 september, maar dit lijkt toch meer te gaan om een PS4 Slim. De Neo zou immers volgens de geruchten ook nog eens de power-unit voor PS VR ingebouwd moeten hebben, waarvoor men juist ruimte nodig zou moeten hebben. Waarschijnlijk gaat het hier dus om het huidige PS4-model, alleen dan in een kleiner en wellicht goedkoper jasje.

ThisGenGaming was de eerste website die enkele foto’s toegestuurd kreeg en daarna volgden er al snel foto’s via Reddit, NeoGAF en andere media. Volgens de bron van ThisGenGaming die de website voorzien heeft van foto’s, komt deze nieuwe PS4 uit op 14 september. Dit zou slechts een week na  de persconferentie en mogelijke PS4 Neo onthulling zijn in New York.

Of de console en dus de foto’s echt zijn valt moeilijk te zeggen, maar het lijkt behoorlijk op de real deal. Zo zijn de foto’s haarscherp en ook genomen met een fatsoenlijke camera, in plaats van een in UFO-stijl gemaakte foto met een oude Kodak wegwerpcamera met daarbij vlekken op de lens. Verder zien we onderop ook de PlayStation-logo’s op de console zitten, iets wat je niet zomaar even verzint wanneer je een ‘nep-model’ aan het maken bent.

De foto’s hieronder zijn niet alleen van de PS4 zelf, maar ook van de doos waarin de console geleverd zou gaan worden. Opvallend is dat er op de doos niet weergegeven wordt dat het een krachtigere PS4 zou betrefden, wat des te meer suggereert dat het om een zuinger slim model gaat. Een model die de huidige PS4 gaat vervangen en dat men daarnaast nog de PS4 Neo lanceert? Dat is goed mogelijk, want Sony gaf immers eerder al aan dat de huidige PS4-configuratie gewoon verkocht blijft worden naast de nieuwe Neo.

1b11d30f7318456d8fd6980f77fa6912

CqZbV_1W8AArQAJ

B2poSeJ

WhatsApp Image 2016-08-21 at 21.21.01

WhatsApp Image 2016-08-21 at 21.20.57

4Ac2s4R

TGGEXCLUSIVE