image-3-770x472

De persconferentie van Sony Interactive Entertainment op 7 september duurt nog even, maar elke dag komt er steeds meer informatie vrij. Zo weten we bijna alles al over de PS4 Slim. Verder lijkt er ook een nieuwe DualShock 4 controller aan te komen. Gisterenmiddag plaatsten we namelijk wat foto’s van een vernieuwde controller die mogelijk met of de PS4 Slim of met de PS4 Neo meekomt

In de onderstaande video zien we de nieuwe controller wat beter in beeld, zo bevat deze een extra lightbar. Deze zit namelijk verwerkt in het touchpad en licht onder andere op wanneer je de controller activeert. De kleur van deze tweede lightbar zou die van de lightbar daaronder (op de normale plek) moeten matchen.

Om een idee te krijgen, druk hieronder op Play. Het is vooralsnog onduidelijk of de controller echt is, het ziet er in ieder geval geloofwaardig uit. Overigens lijkt het ons een bijzondere keuze van Sony om nog een extra lightbar toe te voegen, dit kost immers alleen maar stroom. Het kan ook zijn dat Sony dezelfde LED-toevoer gebruikt met een transparant stuk in het touchpad.

Een eventueel dikkere controller voor bijvoorbeeld extra batterij capaciteit (zie foto’s gisteren) zou ook een verklaring kunnen zijn, waardoor dit toegepast kan worden.

PS4 Slim DualShock 4 met extra lightbar

De PS4 Slim

slim.jpg