Releasedatum Batman: Return to Arkham duikt op bij retailer

Batman Return to Arkham Logo

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat Batman: Return to Arkham op 29 juli van dit jaar in de winkels zou liggen. Een maand voor de release liet Warner Bros. echter weten dat de game werd uitgesteld, omdat er meer tijd nodig was. Volgens de digitale winkel Base.com zal deze titel nu op 25 november uitkomen.

Nu gebeurt het wel vaker dat winkels een releasedatum op een game plakken terwijl er officieel nog niets bekend is gemaakt en vaak is dit een placeholder. De website wist echter ook al vroegtijdig te melden dat Return to Arkham in ontwikkeling was, dus misschien hebben zij toegang tot inside information.

Er deden al geruchten de ronde dat de collectie van de Batman Arkham-titels op zijn vroegst pas in november in de winkels zou liggen, dus dit zou overeenkomen met de datum die op Base.com te zien is. Het is dus afwachten tot een officieel bericht of 25 november inderdaad de nieuwe releasedatum is voor Return to Arkham.

Boxshot Batman: Return To Arkham

Batman: Return To Arkham

Releasedatum:
20-10-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros.
Ontwikkelaar:
PlayStation Store deal van de week geeft korting op Batman: Return to Arkham
Gepubliceerd op 3 mei, 2017 om 14:19
Batman: Return to Arkham ondersteunt nu de PlayStation 4 Pro
Gepubliceerd op 13 dec, 2016 om 11:13
Review: Batman: Return to Arkham
Gepubliceerd op 27 okt, 2016 om 17:35
PS4 versie Batman: Arkham City Remastered presteert beter dan Xbox One versie
Gepubliceerd op 26 okt, 2016 om 14:00
  1. Anoniem -   
    94.215.29..xxx's avatar

    Ik heb de hele collectie gratis gekregen voor pc, omdat ik de laatste game van de serie gekocht zou hebben voor een bepaalde datum…? Eigenlijk zat die game samen met The Witcher 3 bij mijn videokaart 🙂