Sony PlayStation kondigt nog een persconferentie aan in teken van de Tokyo Game Show

playstation-tokyo-game-show-2014-09-08-14-1

Sony gaat op 7 september een belangrijke persconferentie houden, dit doet men in het PlayStation Theater op Times Square in New York. Op deze persconferentie mag je de onthulling van de PS4 Slim verwachten alsook die van de PS4 Neo. Hier blijft het alleen niet bij, vandaag heeft men namelijk nog een persconferentie aangekondigd.

De Tokyo Game Show begint op 15 september en traditiegetrouw gaat Sony PlayStation hier ook een persconferentie houden. Deze persconferenties staan vaak in het teken van nieuwe en komende games gericht op de Japanse markt. Daarnaast worden hier vaak nieuwe kleuren geïntroduceerd voor de PS4 en ook de PS Vita en vorig jaar zat er zelfs een prijsverlaging bij.

De persconferentie zal gehouden worden op 13 september, om 4 uur ’s middags lokale tijd. Er zal een livestream beschikbaar zijn, deze kun je dan om 9 uur ’s ochtends Benelux-tijd volgen.

 1.    292 XP
  BONKER's avatar

  Altijd leuk die persconferenties!

 2. Anoniem -   
  109.133.141.xxx's avatar

  2 KLOTE CONSOLES OP 1 EVENT VAN SONY

  DENK NU EENS GOED NA WAT JAAR HET IS..
  PS4 SLIM EN PS NEO IN 2016 NU ZIJN JULLIE ECHT STOM HE ?

  OP 1 EVENT HET IS GODVERDOMME DE 10DE ANNIVERSARY VAN PLAYSTATION 3 GODVERDOMME…IK ZOU OOK ZO GELD VERDIENEN OM FAKE NEWS OP DEZE ARTICELLEN TE PLAATSEN.