We weten inmiddels dat er een PS4 Slim aan zit te komen, maar tot nog toe hebben we de console alleen gezien met een 500GB schijf. Zoals velen van jullie weten is 500GB net te weinig om naar hartelust games te kunnen downloaden en installeren. Games zijn de laatste tijd flink groter geworden en 50GB vrije ruimte voor een game is niet ongewoon, tel daar je opnames, apps, patches en DLC bij op en dan gaat het vrij rap. Een PS4 Slim met 500GB kwam Sony dan ook op wat kritiek te staan.

Dit blijkt alleen niet het enige model te zijn die als PS4 Slim verkocht gaat worden. Shortman82, die in het bezit is van de PS4 Slim, heeft namelijk even de gebruikershandleiding van de console doorgenomen. Hieruit blijkt dat de PS4 Slim in de vorm van twee modellen op de markt gaat komen. Deze modellen hebben de serienummers CUH-2016A en CUH-2016B en de A is de 500GB-versie en de B is de 1TB-versie.

Meer informatie over de PS4 Slim kun je in dit archief teruglezen, veel video’s zijn echter offline gehaald. Op YouTube is namelijk te zien dat Sony Interactive Entertainment copyright claims heeft ingediend, waarmee de PS4 Slim ook meteen bevestigd is.

Op 7 september weten we hopelijk meer over de PS4 Slim. Dan gaat Sony namelijk een persconferentie houden in het PlayStation Theater te New York.

Schermafbeelding 2016-08-24 om 11.35.35