playstation-network-listing-thumb-01-eu-19feb15 (1)

Er is een enorme nieuwe sale aan de gang in de PlayStation Store, deze is vandaag live gegaan. Het gaat hier om honderden games die in de aanbieding zijn, de kans is dus groot dat er iets voor je tussenzit. Als onderdeel van de sale deze week is er ook een Call of Duty zone ingericht. Deze zone binnen de PlayStation Store bevat alle CoD-aanbiedingen. In de Call of Duty zone zijn onder andere Advanced Warfare, Black Ops III en Ghosts in de aanbieding. Dit geldt ook voor de bijbehorende downloadbare content.

Naast de Call of Duty zone is er ook een Retro sale gaande, met echt heel erg veel games. Een kleine greep uit het aanbod is: Tekken 6, Tekken 2, Syphon Filter, Super Star Wars, WipEout, de Sly-games, Ridge Racer, de Ratchet & Clank games, de Metal Gear Solid games, de Grand Theft Auto Stories games en nog veel meer. De Retro sale kun je hier vinden.

Als laatste is er de Digital Discounts promotie, deze kun je hier vinden. In deze sale vind je PSN-games als Riptide GP: Renegade, Deadlight: Director’s Cut, Spy Chamelon, Coffin Dodgers en veel meer digital only games.

Aangezien het om dermate veel games gaat, raden we je aan de PlayStation Store even direct te bezoeken. Er zijn aanbiedingen voor de PS3, PS4 en PS Vita beschikbaar. Alle aanbiedingen duren nog tot 7 september.

Call of Duty Zone

28908854380_14ff4e65c1_o
Call of Duty Zone – Veel Call of Duty games in de aanbieding.

Retro sale

28576588013_febe1443c4_o
Retro sale – Vele Retro games voor de PlayStation 4 in de aanbieding.