No-Mans-Sky-1

De ‘Blue Screens’ die No Man’s Sky teweeg brengt, zijn als het goed is vanaf later deze week verleden tijd. No Man’s Sky patch 1.06 gaat namelijk de nodige crash-problemen verhelpen die mensen momenteel ervaren. Regelmatig wanneer je ergens mee bezig bent in No Man’s Sky, crasht de game en krijg je een blauw scherm te zien met een errorcode. Dit levert logischerwijs veel frustraties onder de spelers op. Er zijn inmiddels al een flink aantal patches geweest die het moesten verhelpen, maar dat bleek niet altijd te werken.

Op Twitter meldt ontwikkelaar Hello Games een patch uit te gaan brengen deze week. Deze patch fixt naar eigen zeggen 90% van alle crash-problemen waar spelers last van hebben. Hier kwam uiteraard al snel de vraag op waarom dit geen 100% is. Logisch natuurlijk, want met 90% blijven er nog altijd genoeg crash-kansen over.

Schermafbeelding 2016-08-24 om 15.17.49

Hello Games gaf al snel aan dat ze blijven werken om de volledige 100% te halen en dat er nog meer patches zullen volgen. Een precieze dag van vrijgeven noemde men niet, maar de patch moet nog deze week uitkomen.

Schermafbeelding 2016-08-24 om 15.19.16