Dark Souls III DLC

Er was eerder al het een en ander gelekt over de aankomende DLC onthulling en dus is het maar tijd om het officieel te maken. From Software heeft een trailer vrijgegeven van Ashes of Ariandel, dat de eerste uitbreiding zal zijn voor Dark Souls III. Deze uitbreiding verschijnt 25 oktober, zoals je aan het einde van de trailer kunt zien. Let wel op eventuele spoilers in de trailer, want er zitten ook beelden in uit het originele spel.

In Ashes of Ariandel ga je naar een nieuw gebied dat er uitziet als een verloren, bevroren koninkrijk. Als speler moet jij uitzoeken waarom het land is geworden zoals het is en er zullen ongetwijfeld duistere geheimen schuilen achter de vele hoeken. Dit ga je ontdekken op de welbekende Dark Souls manier en dat betekent waarschijnlijk weer een hoop frustratie dat gepaard gaat met vaak doodgaan.

Daarnaast zitten er nieuwe vijanden in, zoals enorme wolven. Ook bevat de DLC nieuwe wapens, waaronder een ring die een magische boemerang afvuurt en nog veel meer features. Deze DLC gaat ongeveer tien euro kosten en biedt naast bovengenoemde content ook nieuwe multiplayer features, zoals een speciale PvP map genaamd Immortal Arena.