Knipsel
The Shallows draait om een knappe dame die in de problemen raakt als ze gaat surfen. Het probleem is een grote haai die het op haar gemunt heeft en dat zorgt natuurlijk voor hachelijke situaties. Of het haar lukt om aan dit gevaarlijke beest te ontsnappen, daar kan je zelf achter komen. In samenwerking met NBC Universal geven we namelijk drie keer een setje van twee vrijkaarten weg.

Wil jij kans maken op één van deze drie setjes? Dat kan, want je dient enkel de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag 1: Haaien vallen surfers vaak aan, waarom?

Weet jij het antwoord? Stuur je antwoord in volgens het stappenplan onderaan deze prijsvraag en wie weet ga jij binnenkort naar The Shallows. Meer over de film weten? Check de website van The Shallows.

“In de zenuwslopende thriller THE SHALLOWS wordt Nancy (Blake Lively) aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai. Ze komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand. Gaat ze dit overleven?”

theshallows-1SH-nl

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Shallows'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en NBC Universal zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 september. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door NBC Universal.