Knipsel
Ben-Hur is terug met een gloednieuwe film die de klassieke filmnaam nieuw leven in doet blazen. Ben-Hur draait sinds 25 augustus in de bioscopen en daar wil jij vast naar toe, niet? Dat maakt NBC Universal mogelijk, want wij mogen drie keer een setje van twee vrijkaarten weggeven.

Om kans te maken op een setje vrijkaarten voor Ben-Hur, dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Uit welk jaar komt de originele (oscarwinnende) Ben Hur film?
Vraag 2: Wie helpt Ben-Hur nadat hij ontsnapt uit zijn slavernij bestaan?

Weet jij het antwoord op deze vragen en sta je te popelen om Ben-Hur te checken in de bioscoop? Zorg dan dat je je antwoorden instuurt volgens het onderstaande stappenplan. Bij goede antwoorden maak je automatisch kans. Meer over de film weten? Bekijk de Ben-Hur website.

“BEN-HUR vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.”

Filmposter_verticaal

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ben-Hur'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en NBC Universal zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 4 september. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door NBC Universal.