De toekomst van de Europese PlayStation Home

Zoals jullie waarschijnlijk weten is er in de Amerikaanse PlayStation Home regio meer te beleven dan in de Europese PlayStation Home. Zo heb je meer spaces, meer content en nog een paar dingen die de Europese PlayStation Home niet heeft. Dit is natuurlijk erg vervelend, aangezien wij bijvoorbeeld ook een Uncharted space willen. Natuurlijk hebben we wel de Red Bull space en Xi, maar toch is het wrang dat er een verschil inzit tussen de Europese en de Amerikaanse PlayStation Home. Vandaag heeft TedTheDog, Home Community Manager, gelukkig laten weten dat dit niet zo zal blijven.

Zo zal er 17 nieuwe space’s klaar liggen voor de Europese PlayStation Home, waaronder enkele space’s die al in de Amerikaanse PlayStation Home te bewonderen zal zijn. Ook zullen er nieuwe space’s komen en de mainfocus is om dit gelijk te releasen met de Amerikaanse PlayStation Home. Natuurlijk zal dit niet van de ene dag op de andere dag haalbaar zijn en zal er een tijd overheen gaan van twee tot vier maanden.

Ook haalde TedTheDog aan dat de communicatie tussen het Home team en de community nog niet echt vlekkeloos verloopt. De community kreeg namelijk laat te horen wanneer er nieuwe content eraan zat te komen, maar zelfs ook pas na dat de content gereleased werd. Ook dit zal in de toekomst beter verlopen, ze proberen namelijk het een week van te voren aan te kondigen.

Dit is dus allemaal geweldig nieuws, PlayStation Home wordt steeds leuker en er wordt dus goed geluisterd naar de community. Het is dus nog even afwachten wat de nieuwe spaces zullen zijn, maar daar horen we misschien op de aankomende E3 meer over. Ook kon hij nog vertellen dat Xi enkele leuke verrassingen zal gaan krijgen voor de Home gebruiker.

11 reacties

 1.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  xi leuke verassing 😛

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zo 17 spaces is niet niks 🙂

 3.    535 XP
  acardipane's avatar

  Home wordt zo een aardig doolhof :-0

 4.    3 XP
  sem126's avatar

  we willen muziek in de plaza en geen nieuwe places als die niet goed uitgewerkt zijn liever geen “”zoethoudertjes””waar je uiteindelijk niks mee kan

 5.    673 XP
  Younistyle's avatar

  Begint toch steeds interessanter te worden…
  En waarom staat er “wrang”? ;-D

 6.    3938 XP
  jimke1's avatar

  heel goed dat ze maar zo verder doen

 7.    6 XP
  gladoortje's avatar

  Ik vind home best wel vet hoor… hopelijk komen er snel meer spaces bij!

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  17 spaces…nou ben benieuwd of het wat is

 9.    188 XP
  Cassh's avatar

  Ik denk dat het al een Stuk interessanter zal zijn als je je eigen muziek kan afspelen.

  Maar die 17 spaces zullen ook wel een beetje helpen… 😛

 10.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  @Cassh: Inderdaad ;).

 11.    20 XP
  BLACKLABEL's avatar

  wordt steeds leuker ps home