Zoals jullie waarschijnlijk weten is er in de Amerikaanse PlayStation Home regio meer te beleven dan in de Europese PlayStation Home. Zo heb je meer spaces, meer content en nog een paar dingen die de Europese PlayStation Home niet heeft. Dit is natuurlijk erg vervelend, aangezien wij bijvoorbeeld ook een Uncharted space willen. Natuurlijk hebben we wel de Red Bull space en Xi, maar toch is het wrang dat er een verschil inzit tussen de Europese en de Amerikaanse PlayStation Home. Vandaag heeft TedTheDog, Home Community Manager, gelukkig laten weten dat dit niet zo zal blijven.

Zo zal er 17 nieuwe space’s klaar liggen voor de Europese PlayStation Home, waaronder enkele space’s die al in de Amerikaanse PlayStation Home te bewonderen zal zijn. Ook zullen er nieuwe space’s komen en de mainfocus is om dit gelijk te releasen met de Amerikaanse PlayStation Home. Natuurlijk zal dit niet van de ene dag op de andere dag haalbaar zijn en zal er een tijd overheen gaan van twee tot vier maanden.

Ook haalde TedTheDog aan dat de communicatie tussen het Home team en de community nog niet echt vlekkeloos verloopt. De community kreeg namelijk laat te horen wanneer er nieuwe content eraan zat te komen, maar zelfs ook pas na dat de content gereleased werd. Ook dit zal in de toekomst beter verlopen, ze proberen namelijk het een week van te voren aan te kondigen.

Dit is dus allemaal geweldig nieuws, PlayStation Home wordt steeds leuker en er wordt dus goed geluisterd naar de community. Het is dus nog even afwachten wat de nieuwe spaces zullen zijn, maar daar horen we misschien op de aankomende E3 meer over. Ook kon hij nog vertellen dat Xi enkele leuke verrassingen zal gaan krijgen voor de Home gebruiker.