maxresdefault

Vanaf 22 september kan je op de PlayStation 4 aan de slag met de mysterie thriller Virginia van ontwikkelaar Variable State en uitgever 505 Games. In Virginia is het de bedoeling dat jij als speler, een nieuwe FBI agente, de verdwijning van een jongetje onderzoekt samen met je doorgewinterde partner. Hoe meer het onderzoek naar de vermiste jongen vordert, hoe duisterder het verhaal van Virginia wordt.

De game speelt zich af in een klein stadje waar je te maken krijgt met tegenstrijdige belangen, geheime agenda’s en een ongeduldige gemeenschap. Als onuitgenodigde bezoeker heb je het allemaal niet mee in dit kleine stadje en als je keuzes dan ook nog eens invloed hebben op je leven en dat van je partner, dan is wel duidelijk dat dit voor de personages geen plezierige ervaring is.

Voor jou hopelijk natuurlijk wel en of dat ook een geslaagde game oplevert zien we eind volgende maand. De trailer hieronder laat niet veel zien qua gameplay, maar weet wel goed de sfeer van het spel neer te zetten. Naast een release op de PS4, komt Virginia ook op de Xbox One en PC uit.