Duke-Nukem-Forever-1
Update: Via Reddit is duidelijk geworden dat het hier om een remake/remaster gaat van Duke Nukem 3D. Deze game zal de titel ‘Duke Nukem 3D: World Tour’ krijgen en wordt in deze uitgave opnieuw uitgebracht om het 20-jarige bestaan van de held te vieren. Tevens zijn er wat screenshots opgedoken, zie hieronder.

Origineel bericht: Duke Nukem. Het is alweer even geleden dat we iets van deze kerel gehoord hebben en dat was destijds niet veel goeds. Gearbox Software trachtte de franchise nieuw leven in te blazen, maar kwam met een geweldig wanproduct.

Was dat definitief het einde voor Duke Nukem? Je zou denken van wel, maar een countdown op de Duke Nukem website doet anders vermoeden. Deze countdown is kortgeleden online gegaan en telt af naar volgende week. Niet geheel toevallig zal volgende week PAX East plaatsvinden.

Op dit evenement zal Gearbox Software een panel hosten, dus er is zomaar een goede kans dat ze hier een gloednieuwe Duke Nukem aankondigen. Dat is overigens niet het enige nieuws, want gelijktijdig met het online gaan van de countdown, is er ook een nieuw Twitteraccount live gegaan.

Dit account kan gevonden worden op @DukeNukemGame en als je bij de ‘Volgend’ tab kijkt, dan volgt dit account toepasselijk Dan Bilzerian, maar ook Randy Pitchford en Gearbox Software. Dat doet eigenlijk bevestigen dat Gearbox Software met iets bezig is rondom deze cultheld.

Wat dat is, dat zullen we volgende week horen.