Black-Ops-3-Salvation-703375

Het zat er al aan te komen, maar nu is het ook middels een persbericht door Activision zelf bevestigd. De vierde en tevens laatste DLC voor Call of Duty: Black Ops III, genaamd Salvation, is officieel onthuld. Voor de verandering beginnen we eens met de Zombies modus. Revelations komt hier aan bod, het langverwachte laatste hoofdstuk van de Origins Zombies saga.

In Revelations ontmoeten we de Origins personages, nadat ze een epische reis hebben gemaakt door ruimte en tijd. Hun lange strijd heeft ze uiteindelijk geleid tot dit exacte moment. In dit laatste hoofdstuk van Zombies komen Richtofen, Dempsey, Takeo en Nikolai eindelijk oog in oog met de mysterieuze Dr. Monty. In de confrontatie met het eeuwenoude kwaad moeten onze helden het voor de laatste keer opnemen tegen een horde zombies, in de laatste strijd om hun onsterfelijke zielen te redden.

Salvation geeft spelers tevens toegang tot vier nieuwe multiplayer maps vol actie, zie hieronder een beschrijving van alle vier de nieuwe multiplayer maps.

Citadel: Ooit de thuisbasis van een krachtig­­­­ middeleeuws leger, nu is dit kasteel vervallen en verlaten. Smalle gangen en krappe bochten dwingen je tot snel handelen en close combat gevechten, terwijl de gracht en ophaalbrug zorgen voor unieke bewegingsruimte in deze middelgrote map. De laatste indringers is het niet gelukt hier levend vandaan te komen, misschien dat jij meer geluk hebt.

Micro: Wat is beter dan een barbecue op een warme zomerdag? Een miniatuur oorlogsgebied dat plaatsvindt op een goed gevulde picknicktafel natuurlijk! Navigeer je door dit hapklare slagveld voor een meer-dan-levensgrote ervaring.

Outlaw: Maak je klaar voor een krachtstrijd in Outlaw; een nieuwe variant in western-stijl van de favoriete map Standoff van Call of Duty: Black Ops II. Deze rough and tough middelgrote map zorgt gegarandeerd voor klassieke confrontaties, sluiproutes en strategische posities voor lange en medium durende competities.

Rupture: De Call of ­­­Duty: World at War klassieker Outskirts is herontworpen als een high-tech instituut, opgezet door een futuristische samenleving die wanhopig de atmosfeer van de Aarde probeert te herstellen.

De Salvation DLC voor Call of Duty: Black Ops III zal vanaf 6 september beschikbaar zijn voor de PlayStation 4. De Xbox One en de PC zullen dertig dagen later volgen.