Knipsel
Bugbear Entertainment heeft enige tijd terug hun nieuwe race/crashgame Wreckfest uitgebracht via Steam early access. Sindsdien krijgt de ontwikkelaar de vraag of de game ook naar de PlayStation 4 en Xbox komt en die vraag hebben ze met positief nieuws kunnen beantwoorden.

Via een bericht op hun website hebben ze aangekondigd dat de game naar beide consoles gaat komen. Onbekend is de ontwikkelaar niet met dit type games, want Wreckfest is een soort spirituele opvolger op FlatOut. Die titel zal bij sommigen van jullie ongetwijfeld een belletje doen rinkelen.

Wanneer de consoleversie van Wreckfest precies uitkomt is op moment van schrijven nog niet bekend, maar de bedoeling is lente 2017. Je kan de game alvast pre-orderen via de site van de ontwikkelaar en daarmee krijg je toegang tot de beta op de PlayStation 4 en de Game Preview op de Xbox One.

Bij een pre-order heb je drie keuzes, zie hieronder. Hoe meer geld je neerlegt, hoe meer extra’s/privileges je krijgt, zoals we bijvoorbeeld ook bij Kickstarter campagnes zien.

wreckfest_console_pre_order