Berserk PS4PS Vita

Berserk te zien in twee korte gameplay video’s


Berserk, de nieuwe game van Omega Force, zal verschillende speelbare personages bevatten. Zo hebben we recent al beelden van Guts en Griffith voorbij zien komen in trailers. Vandaag staan twee andere personages in de spotlights: Casca en Judeau. Van deze twee personages kan je hieronder een korte gameplay video bekijken.

Berserk komt in Japan op 27 oktober uit. Hier in Europa moet de game dit jaar nog verschijnen voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Koei Tecmo heeft alleen nog niet laten weten wanneer we de game precies kunnen verwachten.

Casca gameplay

Judeau gameplay

Boxshot Berserk

Berserk

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Koei Tecmo
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    4300 XP
    Peter01's avatar

    een soort volwassener versie van dyanasty warriors ? lijkt me cool, maar het slaan met wapens ziet er niet zo goed uit. de beweging gaat te snel. ik heb dit soort games erg veel gespeeld trouwens, ik doe niet elitair ofzo lol.
    en ja, ik zie dat het door dezelfde mensen gemaakt is.
    waarvoor doen ze niet gewoon bloed en ledematen aan dynasty warriors toevoegen ? en dan een filter waarmee je het uit kan zetten voor je kids ? moet kunnen toch ? ik vind het wel een beetje vreemd dat je in de “warriors” games nooit een druppel bloed ziet. je rost je een weg door duizenden vijandelijke soldaten, maar niemand loopt een schrammetje op. behalve misschien xhiahou dun dan.

Berserk krijgt nieuwe brute trailer
Zodd laat zich van zijn beste kant zien in nieuwe Berserk gameplay trailer
Nieuwe trailer Berserk zit vol met actie