PS4_teardown_05-625x350

Atul Goyal, Managing Director bij Jefferies & Company en vaste bron van informatie voor The Wall Street Journal, zegt de prijzen te weten van de nieuwe PlayStation 4 consoles. Hij meldde namelijk aan WSJ-journalist Takashi Mochizuki de prijzen van de consoles die Sony 7 september gaat aankondigen.

Hij zegt dat de PS4 Slim een adviesprijs meekrijgt van $299 en dat de nieuwe PS4 Neo geprijsd wordt op $399. De prijs van de PS4 Neo is wellicht het meest interessante. Wanneer de PS4 Neo daadwerkelijk deze prijs meekrijgt, zal dit hetzelfde zijn als de prijs van de PS4 toen deze net op de markt kwam.

De prijs van de launch PS4 viel al redelijk mee en lag destijds zelfs $100 onder de Xbox One. Dat Sony met de Neo nu ook geen hoge prijs gaat hanteren valt te verwachten, we hopen dan ook dat Atul Goyal gelijk heeft en de Neo relatief netjes geprijsd wordt bij de introductie.

De PS4 Slim daarentegen zal met $299 iets minder duur zijn dan de huidige PS4, die momenteel voor $329 over menig toonbank gaat in de Verenigde Staten.