Knipsel
Een maand geleden bracht Naughty Dog de ‘Lost Treasures’ DLC uit voor de multiplayer van Uncharted 4. Nadien werd het even stil en dat was omdat de ontwikkelaar bezig was met weer nieuwe content. Deze nieuwe content is gisterenavond via een livestream uit de doeken gedaan en vervolgens gelijk online gezet.

Het betreft hier een nieuwe map die de naam ‘New Devon’ heeft gekregen. Deze map is gratis te verkrijgen via een nieuwe update en is gebaseerd op een gedeelte uit de singleplayer campagne. Het is de grootste map tot op heden die zowel voor long-range als close-quarters combat geschikt is.

Om je een impressie van de map te geven, heeft men een nieuwe trailer uitgebracht, zie hieronder.

Samen met de update die deze nieuwe map toevoegt, introduceert Naughty Dog ook nog een aantal verbeteringen voor de multiplayer. Zo zijn er nieuwe manieren toegevoegd om Relics te verdienen evenals andere multiplayer items. Ook kunnen spelers nu Relics verdienen door matches te spelen en te winnen, in aanvulling op het spelen van uitdagingen.

Verder zijn er nieuwe premium DLC skins en pre-set outfits aan de Vanity Chests toegevoegd, waardoor spelers premium items tegen een gereduceerde Relic prijs kunnen aanschaffen. Als laatste zijn er nog wat updates aan de Ranked Team Deathmatch modus doorgevoerd en een nieuwe set aan beloningen voor seizoen 2 is beschikbaar. Meer daarover kan je hier vinden.

Men keek ook alvast even vooruit, in september zal er namelijk weer een nieuwe DLC update komen. Deze zal nieuwe maps, een nieuwe modus, personalisatie items en meer bevatten. Meer informatie daarover volgt snel.