FarmingSimulator17
Eind volgende maand kunnen we weer aan de slag als boer op de virtuele boerderij met Farming Simulator 17. Nu de release langzaam maar zeker dichterbij komt, krijgen we ook steeds meer te zien. Zo heeft Koch Media weer een nieuwe trailer uitgebracht waarin de dieren centraal staan.

Men zegt bij deze trailer: “Spelers die hun dieren goed verzorgen verdienen meer geld met hun boerderijen! Zorg voor vers stro om op te liggen en geschikt voer voor elk dier, want dit resulteert in meer wol van de schapen en meer melk van de koeien. Elk dier vereist een specifiek dieet, met een zorgvuldig evenwicht tussen de verschillende voedersoorten die je zelf op je boerderij kunt verbouwen. Voor het verzorgen van je dieren kun je ook gebruik maken van verschillende voertuigen en gereedschappen, waaronder vele nieuwe exemplaren.

Houd de stallen netjes en schoon, zorg dat je dieren op tijd voer en water krijgen, en ververs regelmatig hun stro. Daardoor stijgt het geluk van de dieren, wat je productie ten goede komt. Slimme boeren kunnen ook goede winsten maken door kleine groepen dieren te kopen, ze goed te verzorgen, en grotere aantallen te verkopen nadat de dieren zich vermenigvuldigd hebben.”

Nou dat belooft wat. Geniet van de nieuwe beelden van Farming Simulator 17 met de onderstaande trailer en verwacht binnenkort meer informatie naar aanleiding van een presentatie op de gamesom.