Call-of-Duty-Infinite-Warfare-555x328-555x328

Weer een nieuwe zondag en dus is het ook weer tijd voor een nieuwe Jouw mening. Die staat ditmaal geheel in het teken van de multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare. De eerste beelden daarvan werden afgelopen vrijdag tijdens het CoD 2016 XP evenement in Los Angeles voor het eerst getoond en daar koppelen wij graag een prikkelende stelling aan vast. Deze stelling luidt: De multiplayer van Call of Duty: Infinite Warfare wordt geweldig.

Zoals ook verteld werd bouwt Infinity Ward door op de gameplay van Call of Duty: Black Ops III. Dat is natuurlijk goed nieuws voor iedereen die fan is van dit laatste deel, want zoals we ook uit de beelden hebben kunnen opmaken, lijkt Call of Duty: Infinite Warfare weer ontzettend soepel weg te spelen. Neem daarbij ook nog eens de toevoeging van de verschillende Combat Rigs, speciale classes die je kan kiezen met speciale wapens.

Snelheid, nieuwe scorestreaks, meer mogelijkheden om je wapens aan te passen op verschillende manieren. Deze multiplayer lijkt niet alleen soepel weg te spelen en gevarieerder te worden dan die van de voorgaande delen, maar ook nog eens een stuk uitgebreider. Tot zover echter de positieve strekking van het verhaal, want het is natuurlijk niet voor niets een Jouw mening. Dan heb je natuurlijk ook nog een andere kant, namelijk die van de fans die nog steeds niet onder de indruk zijn van hetgeen ze gezien hebben.

Want laten we wel zijn, was je al geen fan van Call of Duty: Black Ops III, dan kan het zijn dat je ook niet warm wordt van deze multiplayer. Plus dat deze multiplayer weliswaar nog uitgebreider is, maar schiet men hier dan niet te ver in door? Op basis van deze eerste beelden kunnen we ons daarom ook enigszins voorstellen dat je hier de kwalificatie ‘weinig vernieuwend’ aan geeft. Buiten het feit dat je ditmaal ook in de ruimte met elkaar het gevecht aan zal kunnen gaan waar ongetwijfeld weer andere elementen bij komen kijken.

Call of Duty is en blijft altijd een onderwerp voor discussie en dit onderwerp zal ditmaal ongetwijfeld weer tot een heftige discussie leiden. Voor nu hebben we hier al genoeg over geschreven, daarom laten we het nu aan jullie. We zijn erg benieuwd naar wat jullie van deze eerste beelden vinden. Ben je enthousiast geworden of juist niet?

Geef daarom vooral weer je mening en verpak die in een pakkende reactie voor onder dit artikel. Als je niets met Call of Duty hebt en dat niet op een zinnige manier kan uiten, laat je reactie dan maar achterwege.