rainbow six siege

Het ziet er naar uit dat Ubisoft er over nadenkt om een tweede seizoenspas uit te geven voor Rainbow Six Siege. In een enquête heeft de ontwikkelaar/uitgever aan een beperkt aantal gamers gevraagd wat zij graag zouden zien met een ‘toekomstige Season Pass’.

In de vragenlijst, die werd gestuurd naar een aantal Rainbow Six Siege-spelers, werd gevraagd wat het belangrijkste was dat in een toekomstige seizoenpas voor de game zou moeten zitten. Hier kon men onder andere kiezen uit nieuwe uniformen, skins of exclusieve customization-opties. De huidige Season Pass zal eind dit jaar aflopen en Ubisoft heeft al laten weten dat Siege lang mee zal gaan, dus het zou niet gek zijn als er een tweede seizoenspas wordt geïntroduceerd.

Rainbow Six community manager Craig Robinson heeft aan Videogamer laten weten dat gamers niet te vroeg conclusies moeten trekken. Volgens hem zijn de vragen in de enquête voorlopig alleen voor informatiedoeleinden.

 “This survey could be used to generate more information on our player base for future titles as well. Let’s keep things in perspective.”