mafia-3-sal-marcano

Het team achter de topper in wording, Mafia III, licht de Marcano familie toe in een nieuw verschenen video, waarin verschillende leden van het ontwikkelteam aan het woord komen. De video is niet bijzonder lang, maar is interessant genoeg omdat het meer inzicht geeft op de uiteindelijk grote vijand van Lincoln.

In het New Bordeaux van 1968 is Sal Marcano degene die de touwtjes in handen heeft. Sal is opgeklommen tot baas van de Marcano maffia clan door hard werken en zijn kansen te pakken. Hij probeert zijn zoon Giorgi klaar te stomen om ooit zijn plek in te nemen als hoofd van de familie, dit terwijl Giorgi bij bepaalde zaken er een hele andere werkwijze op nahoudt dan zijn vader. Desalniettemin blijven de Marcano’s familie, ook al delen Sal en Giorgi lang niet altijd dezelfde visie. Men blijft elkaar steunen in moeilijke tijden die als maar erger zullen worden zodra Lincoln opduikt.

Kortom, een interessante familie die in de onderstaande video van een goede toelichting wordt voorzien. Mafia III ligt al vrij snel in de winkels, namelijk op 7 oktober. Als je meer wilt weten over Mafia III, lees dan snel onze gamescom preview.