Metal Gear Solid: Rising bevat Multiplayer Modus

Zoals jullie wel kunnen raden is Metal Gear Solid: Rising het nieuwe deel in de immens populaire serie van Konami. Oorspronkelijk is het een zogenaamde stealth-game waar het doel is om zoveel mogelijk andere mensen te vermijden. In het laatste deel is dat wat minder geworden en is de invloed van wapens groter geworden.

Een ding wat Metal Gear Solid in de ogen van de meeste fans miste is natuurlijk het online gedeelte. Dit werd gecompenseerd met Metal Gear Online. Deze site heeft contact gehad met de creative director en producer van Metal Gear Solid: Rising. Een van de vragen die ze hadden is of er multiplayer in zou komen en hoe dit er dan uit zou komen te zien. Ze reageerden als volgt:

“We’re still actually considering this aspect as of now. We won’t make the game without online, but we’re still considering what element of online to put in the game.”

Duidelijk is dus dat er in ieder geval een online gedeelte in zal zitten. Wat voor een gedeelte dit dan wordt, zullen we nog even voor moeten wachten.

 1.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  online functie hoort tegenwoordig ook wel. Hoop ook dat InFamous2 dit zal hebben

 2.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Ik op Youtube dat je alles kapot kan maken!

 3.    5459 XP
  7th-son's avatar

  UHmm online is dus zeker, maar dat er een multiplayer komt is dus niet zeker
  pas je titel dan ook ff aan want ik dacht eindelijk eens iets te lezen wat ik nog niet wist over dit deel van metal gear 😉