PES
Aanstaande donderdag ligt Pro Evolution Soccer 2017 in de winkels voor de PlayStation 4. De game belooft net als zijn voorganger weer stappen voorwaarts te maken met allerlei nieuwe features. Deze nieuwe features hebben we behandeld in een special die recent online ging, zie hier.

Om de aanstaande release te vieren, geven we in samenwerking met Konami drie exemplaren van Pro Evolution Soccer 2017 voor de PS4 weg. Jij kan dus een exemplaar van deze footie winnen, mits je de onderstaande twee vragen correct weet te beantwoorden.

Vraag 1: Welke drie gelicenseerde leagues zijn aanwezig in de game?
Vraag 2: Noem twee nieuwe gameplay features.

Weet jij de antwoorden? Stuur dan een mailtje volgens de onderstaande stappen en vermeld je PSX-Sense nickname. Je kan meedoen tot volgende week zondag en nadien zullen we de winnaars per mail benaderen.

Meer weten over Pro Evolution Soccer 2017? Lees dan onze E3 hands-on preview of gamescom preview.

PES2017

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PES 2017'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Konami zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 18 september. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Konami.