NieR: Automata is voorzien van een releasedatum

NieR (1)

Tijdens de Tokyo Game Show persconferentie van Sony heeft Square Enix de releasedatum van NieR: Automata onthuld. Dit deed men met een korte trailer, die hieronder ook is te zien, waarbij de cijfers langzaam veranderden in een releasedatum.

De game staat nu gepland voor 23 februari 2017 en komt uit als console-exclusive titel uit voor de PS4. Daarnaast zal de game ook gewoon een release krijgen voor de PC. De game wordt ontwikkeld door het welbekende Platinum Games, zij waren ook verantwoordelijk voor Metal Gear Rising: Revengeance, Bayonetta en Vanquish.

Meer informatie, gameplay en screenshots van de game vind je terug in ons game-archief.

Boxshot NieR Automata

NieR Automata

Releasedatum:
10-03-2017
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    64 XP
  Jellevdburg's avatar

  Nice! Nu nog een demo graag!

 2. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  Wordt druk rond die tijd! Zowel NieR als Persona 5 en Horizon: Zero Dawn voor mij. Nu nog een Collector’s Edition voor NieR en ik ben helemaal happy! 😀

 3.    1709 XP
  Aenea's avatar

  @Sensu:
  Zou bijna zeggen welke maand is het rustig? 😀

 4. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @Aenea: Nou ik heb best wel wat rustige maanden gehad. Oktober is voor mij nu heel rustig door het uitstel van Last Guardian, alsook November.. sterker nog, december en januari heb ik eigenlijk ook helemaal niets!

 5.    1709 XP
  Aenea's avatar

  @Sensu:
  October is rustig voor jou? Whoa! Is voor mij 1 van de drukste maanden!
  Battlefield 1, Titanfall 2, Mafia 3, Skyrim, eventueel Tomb Raider en hele waslijst aan VR games! Moet keuzes gaan maken, haha!

  Trouwens, vind jij Titanfall 2 niets dan? Dacht jij wel van de COD was enzo! En COD released ook in November….

  Last Guardian en Steep in December, Januari weet ik nog niets uit mijn hoofd, hmmm, vast wel iets 🙂

 6.    568 XP
  TheKid's avatar

  @Sensu: Ik denk dat je Gravity Rush 2 vergeet!? ^_^

 7.    568 XP
  TheKid's avatar

  Fijn om er eindelijk een datum aan te kunnen plakken en nog fijner dat het erop lijkt dat ‘early 2017’ gehaald gaat worden. Nog genoeg tijd om in NieR te duiken en wat over de lore te leren kennen. Kan niet wachten om eindelijk een volwaardige Platinum Games game op de ps4 te hebben. Ik geloof niet dat ze die TMNT en Transformers met zorg hebben gemaakt, en meer was gehaast om in te cashen door Activision. Vind dat ze echt geweldige action-combatgames maken. Enigszins wel jammer dat het maar een paar dagen voor H:ZD is, maar prima!
  (Kijk echt al lange tijd uit naar deze game :$)

 8. Anoniem -   
  213.46.74..xxx's avatar

  Is die datum ook voor hier in Europa ???

 9. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @TheKid: Fuck, ja! Die vergat ik idd ja… Wat erg, dat ik die gewoon helemaal vergeet. Wellicht omdat er zo weinig animo is voor niche games als die… Maar YES! Heb ik toch nog iets om naar uit te kijken (en Darkest Dungeon natuurlijk eind deze maand..).

  @Aenea: Ik speel de laatste tijd heel weinig MP games. Vind Titanfall 2 wel een goed concept en ben blij dat het er is, leuke afwisseling met die Titans enzo. Speel het zelf dus eigenlijk nagenoeg niet, maar ga hem wel in huis halen om te spelen met m’n vriend af en toe. Zelfde geldt voor Battlefield 1, maar dat zijn gewoon niet echt games waar ik met smart naar uitkijk, zeg maar.

  Dan over VR: Ik heb die wel besteld voor mezelf, maar heb geen idee wat ik ermee ga spelen. Ben te schijt voor Until Dawn dus het wordt waarschijnlijk alleen RIGS en de minigames.