Ubisoft heeft aangekondigd dat de gesloten alpha van hun aankomende game For Honor morgen, 15 september, van start zal gaan. Deze alphatest bevat een klein gedeelte van de multiplayer content die bij de uiteindelijke release van de game aanwezig is en is bedoeld om de stabiliteit te testen en feedback over de game te ontvangen. De gesloten alpha loopt tot en met aanstaande zondag, 18 september.

In de gesloten alpha van For Honor zijn drie van de vijf multiplayer modi aanwezig: Duel (een 1v1 modus), Brawl (2v2) en Dominion (4v4). Elke modus speelt zich op een andere map af. Spelers kunnen uit zes verschillende personages kiezen, namelijk Kensei, Orochi, Warden, Raider en twee gloednieuwe helden, Conqueror en Berserker. Van deze laatste twee personages kan je hieronder nog een trailer bekijken.

Ubisoft heeft al codes uitgestuurd naar willekeurig geselecteerde mensen, dus mocht je je al opgegeven hebben raden we je aan om even in je inbox te kijken. Je kunt je overigens nog steeds opgeven voor de gesloten alpha van For Honor, dat kan je hier doen.