1_6998819335

Alhoewel het nog even duurt voordat Mafia III in de winkels ligt, is ontwikkelaar Hangar 13 in de onderstaande video aan het uitleggen wat hun plannen zijn met de game qua downloadbare content. Nu is het niet zo dat alle content voor Mafia III geld gaat kosten, men spreekt ook uitgebreid over de gratis content die er gaat komen.

Het team gaat er na de release voor zorgen dat we gratis terugkomende content krijgen, alsook expansion packs die de verhaallijn verder uitbreiden. Wat deze expansion packs precies gaan bevatten, is nog moeilijk vast te stellen, aangezien de game nog niet uit is. Toch heeft de studio veel plannen voor de fictieve stad New Bordeaux en mogen we deze heel wat uren onveilig gaan maken.

De gratis content zal bestaan uit nieuwe outfits voor de personages, nieuwe wapens en nog veel meer aanpassingsmogelijkheden voor de auto’s in de game. Wat betreft gratis nieuwe missies gaat men voor de races. In de game zijn genoeg races te vinden die je kunt doen door de stad heen en na de release zullen er veel nieuwe races worden toegevoegd.