Gisteren kwam BioShock: The Collection uit in Europa. Door deze collectie kunnen we de originele game, BioShock 2, BioShock: Infinite en alle verschenen DLC nu ook ervaren op de huidige generatie consoles. Een mooi compleet pakket dus, maar wanneer je van plan was om de games op de PlayStation 4 of Xbox One te gaan streamen, dan kom je echter bedrogen uit.

Beide consoleversies van BioShock: The Collection laten het spelers namelijk niet toe om de games online te streamen. Dit werd later op de supportpagina van 2K Games bevestigd. In het bericht laat de studio weten dat het “momenteel” niet mogelijk is om de games te streamen. Men zal een update plaatsen, mocht dit in de toekomst veranderen.

Uit deze laatste uitspraak valt dus ook niet op te maken of het streamen van BioShock: The Collection in de toekomst wel mogelijk zal zijn. Voorlopig is het dus in ieder geval niet zo en uiteraard houden we jullie op de hoogte, mocht er hier verandering in komen.

If you’re playing BioShock: The Collection, there’s a good chance you’d like to stream your adventures in Rapture and/or Columbia. Unfortunately, streaming BioShock: The Collection isn’t an option right now. We will update this article should this situation change.