Turok

Turok is een First Person Shooter waarin jij speel als Joseph Turok. Jij maakte deel uit van de Black Ops maar hebt je nu aangesloten bij de Special Forces. De game speelt zich af op een onbekend eiland maar de wereld ziet er prachtig uit. In de game krijg je de keuze om het stealthy aan te pakken om lekker er op los te knallen. Wij hebben de game gevonden voor een zacht prijsje.

? Prijs: £9.45
? Verzendkosten: €geen
? Link: MyMemory
? PayPal: Ja
? 5% Korting met de code: BACKFORGOOD

James Bond: Quantum of Solace

blankJames Bond: Quantum of Solace was de laatst uitgekomen film van de James Bond films die iedereen wel kent. Hier is ook een game van uitgekomen dat werd uitgegeven door Activision. De game draait op de Call of Duty engine. Dit betekent dat de gameplay een kleine beetje wat weg zal hebben van Call of Duty: Modern Warfare 2. De game zit vol heftige shoot outs en genoeg actie.

? Prijs: £13.95
? Verzendkosten: €geen
? Link: MyMemory
? PayPal: Ja
? 5% Korting met de code: BACKFORGOOD

Call of Juarez: Bound in Blood

blank Call of Juarez: Bound in Blood is een game van uitgever Ubisoft die zich afspeelt in het wilde westen. Jij speelt met je broer en kunt kiezen om te spelen als Ray of Thomas. Ieder heeft zijn eigen vaardigheden. Wij hebben dit spel voor een zacht prijsje gevonden.

? Prijs:£10.93
? Verzendkosten: €1,15
? Link: The Hut
? PayPal: Nee