call-of-duty-modern-warfare-remastered-cover-header-1-copy_uahe

NeoGAF gebruiker ‘Najaf’ is iets opgevallen aan een uitspraak van David Pellas, de directeur van Raven Studios, de studio die Modern Warfare Remastered maakt. De uitspraak gaat over het feit dat er tien maps bij de lancering van de game zitten en dat er hier later zes aan toegevoegd worden. Zoals we weten is de game, tot zover bekend, alleen verkrijgbaar bij aanschaf van de Legacy, Legacy Pro en Digital Deluxe edities van Call of Duty: Infinite Warfare.

De uitspraak van de ontwikkelaar is echter tegenstrijdig met de informatie die Activision heeft vrijgegeven. Althans, zo lijkt het. Hij zegt namelijk dat de overige zes maps verspreid worden voor een ieder die de game heeft of de game heeft verkregen via Infinite Warfare. Gek, want Activision zegt dat je de game alleen kunt krijgen bij Infinite Warfare en dus niet los.

De director zegt heel duidelijk dat er ook nog een andere versie is, buiten Infinite Warfare om. Hij meldde dan ook dat beide versies de update met zes maps gaan krijgen. Zal dit dan toch de los verkrijgbare versie zijn van Modern Warfare Remastered? Wij hopen het in ieder geval van harte. Tot nu toe zijn er geen aanwijzingen geweest richting een losstaande game en dit is de eerste mogelijke hint dat de game los verkrijgbaar wordt.

“What we announced before today was that we were going to offer 10 maps on launch, and that’s still true. The announcement today is that the six remaining maps we are actually going to be delivering to anyone who purchases Modern Warfare Remastered, anyone who owns it or a version of Infinite Warfare that comes with it, they’re going to get all 16 of the maps for no additional cost”