actual_1474295090

Rockstar Games heeft zojuist via haar newswire bekendgemaakt dat de volgende grote update voor GTA Online draait om bikers. Deze update stelt spelers in staat om hun eigen motorclub op te richten en te runnen, tot wel 8 spelers. Hiermee introduceert men nieuwe manieren om GTA Online te spelen. Zo kun je een prospect worden binnen een club of zelfs president.

De update biedt competitieve coöp gameplay gepaard met veel nieuwe motoren, properties, zoals mc clubhuizen, een custom biker mechanic en business’ voor de meest vunzige zaken.

Naast mogelijkheden om jezelf omhoog te werken binnen een club, brengt de update ook nieuwe gameplay modi van allerlei soorten met zich mee. Ook komen er nieuwe wapens, kledingstijlen, tattoos en meer naar de game om de meest angstaanjagende biker te worden binnen Los Santos.

Meer informatie over de bikers update gaat Rockstar deze week bekendmaken. Het brengen van de bikerscultuur naar GTA Online is een logische keuze en maakt GTA Online nog uitgebreider dan dat het al was.

actual_1474295117