SkylandersAca
Activision heeft met de Skylanders franchise een groot succes in handen. Dit succes beperkt zich niet alleen tot de games, want ook is er een tekenfilmserie van gemaakt. Deze tekenfilmserie is natuurlijk gericht op de jongsten onder ons en heeft als titel ‘Skylanders Academy’.

Deze serie zal op 28 oktober in première gaan op Netflix, zo heeft Activision laten weten. In deze serie volgt de kijker de avonturen van Spyro, Eruptor, Stealth Elf, Jet-Vac en Pop Fizz terwijl ze het kwaad bestrijden in het uitgestrekte Skylands-universum.

Hieronder een korte omschrijving van het verhaal.

Wanneer de duisternis het evenwicht in de Skylands dreigt te verstoren, voelt Master Eon zich gedwongen een bende helden samen te stellen om het universum te beschermen tegen slechteriken Kaos en de Doom Raiders. Spyro en de andere Skylanders hebben elk unieke persoonlijkheden en op elementen gebaseerde superkrachten. Maar nu moeten ze hun ego’s opzij zetten en hun krachten bundelen om de vrede in het land te bewaken. Skylanders Academy zit vol humor, epische actie, emotionele ontwikkelingen en heugenswaardige momenten om kinderen van alle leeftijden aan de buis gekluisterd te houden.

De release op Netflix betreft trouwens het eerste seizoen. Een tweede seizoen is ook al in de maak, die moet eind 2017 verschijnen.