Nieuwe Watch_Dogs 2 trailer introduceert de leden van het hackerscollectief DedSec

Knipsel
Ubisoft heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van Watch_Dogs 2 die zich op het verhaal van de game richt. In het verhaal speelt het hackerscollectief DedSec een belangrijke rol en leden hiervan worden geïntroduceerd in de onderstaande trailer.

De trailer zit bomvol actie, stukken verhaal en tevens krijg je een demonstratie van de mogelijkheden die Marcus tot zijn beschikking heeft. Marcus is de protagonist in Watch_Dogs 2 en met hem (en DedSec) zal je het tegen de Blume Corporation opnemen, die wederom een groot gevaar vormt.

Je kan Watch_Dogs 2 inmiddels ook reserveren in de PlayStation Store en een pre-order geeft je een aantal leuke extra’s. Hieronder hebben we de details van de pre-order bonus even op een rijtje gezet.

 • The San Bruno Radio Tower location offers co-op mission opportunities for you and your buddies to take on, and makes the Engineer Suit available for that fight-the-system-from-within look.
 • The ScoutXpedition mission sees you tour San Francisco with a movie-location scout and visit some of the city’s most iconic locations (of which there are many).
 • The Bitflip, a full unique clothing set with an especially cool neon skull bandana.
Boxshot Watch_Dogs 2

Watch_Dogs 2

Releasedatum:
15-11-2016
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    2587 XP
  jimke1's avatar

  hopelijk pakken zij het deze keer veel beter aan dan het éérste deel

 2.    2251 XP
  20style [20]'s avatar

  @jimke1: idd.. maar ik denk dat ze deze keer er wel in gaan slagen… zoals ac1 was een top spel maar niet perfect, ac2 werd nog een groter suc6… zo zie ik het nu met watch dogs

  Anyway Ik ga hem wel aanschaffen ze mannekes

 3.    1034 XP
  ps4 ps4's avatar

  ik twijfel nog.

  mvg