cod-4-remastered

Er mag dan wel een gloednieuwe Call of Duty onder de noemer Infinite Warfare uitkomen dit najaar, Modern Warfare Remastered lijkt toch de meest populaire te zijn. De game is tot zover bekend, alleen verkrijgbaar bij aanschaf van de Legacy, Legacy Pro en Digital Deluxe edities van Call of Duty: Infinite Warfare. Hiermee dien je dus per se Infinite Warfare aan te schaffen als je Modern Warfare Remastered ook wilt spelen. Toch zijn er momenteel wat geruchten dat de game alsnog los verkrijgbaar wordt, maar dat is voor nu nog even afwachten.

Heel veel fans van de franchise zijn enorm enthousiast bij de keuzes die men maakt voor de remaster en er is eigenlijk niets anders dan positief nieuws omtrent deze game. Behalve dan het feit dat men de game graag los wilt kunnen aanschaffen, maar dat is een andere discussie.

Zo is er vandaag weer veel positief nieuws, toen lead designer Amos Hodge enkele vragen beantwoordde op Twitter. Allereerst meldde hij dat de ‘oude’, maar vertrouwde voice-over uit de originele game terugkeert voor alle klassieke multiplayer modi. Verder heeft men het geluid van de Barret, Desert Eagle, RPD en M40A3 geüpdatet om het originele geluid te kunnen matchen, tot grote blijdschap van de fans.

Verder zullen alle originele playlists aanwezig zijn in de game met uiteraard de toevoeging van enkele nieuwe playlists. Ook zullen alle create-a-class opties beschikbaar en unlocked zijn voor private matches, zodat je meteen met dikke wapens je vrienden kunt ownen op Shipment. Helaas wist hij niet te vertellen of de martyrdom perk terugkeert, maar het is wellicht mogelijk dat je deze in de playlists alsnog kan uitschakelen.

De fans zijn na het delen van de info door Amos Hodge helemaal lyrisch op Twitter en de game lijkt niets fout meer te kunnen doen. Nu alleen nog hopen dat er een los beschikbare versie van de game uitkomt, dan is iedereen tevreden.