Nieuwe trailer WWE 2K17 focust zich op het vernederen van je tegenstander

WWE2K17

Het WWE-worstelen is één groot spektakel en één van de onderdelen hiervan is het zogenaamde ‘taunten’, oftewel je tegenstander uitdagen op een vernederende manier. Een nieuwe trailer van WWE 2K17 laat zien dat dit natuurlijk weer aanwezig is in het nieuwe deel en dat het zelfs uitgebreider is dan ooit tevoren.

In het nieuwste deel van de langlopende reeks zijn er verschillende soorten ‘taunts’ aanwezig. Je kunt, net als in voorgaande delen, je tegenstander voor schut zetten, maar nu kun je je ook tot het publiek richten. Tevens zijn er specifieke plekken in en om de worstelring waar je speciale taunts kunt doen.

De desbetreffende trailer kun je hieronder bekijken.

Boxshot WWE 2K17

WWE 2K17

Releasedatum:
11-10-2016
Genre:
Sport
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:
 1.    1796 XP
  Mrduckie88's avatar

  Moet heel eerlijk zeggen, ik heb , na echt echt echt heel lang twijfelen, toch maar voorbesteld. Voornamelijk de Dudley boyz, Goldberg , Universe mode hebben me doen overhalen, maar 2K mag wel echt eens iets meer gameplay cadeau doen hoor…. jeetje.

 2.    726 XP
  Retrogamer's avatar

  @Mrduckie88:
  Check ElementGames en ITSMYYARD op youtube.

  Die hebben de game al grondig kunnen spelen. Voor het eerste sinds smackdown vs raw 2010 wacht ik met kopen. Ook vanwege extra kosten deze maand maar ben nog niet 100 % overtuigd.